Afscheid Dokter Schuytvlot

Geachte patienten ,

Helaas moet ik u mededelen dat ik mijn werkzaamheden als huisarts in Zevenbergschen Hoek binnenkort ga beeindigen.

28 mei 2014 0 comment  

Ik begrijp dat een persoonlijk gesprek misschien wat oprechter is dan deze brief, maar dit is wel het meest direct, zodat ik wil voorkomen dat er allerlei geruchten de ronde gaan doen.

De reden dat ik wegga is niet dat ik mijn werkzaamheden als huisarts stop of dat ik een andere baan heb gevonden, want werken met u en voor u is en was erg prettig.

Ik werk namelijk onder contract in de praktijk van Dr. Hendrikx en dat zou in de toekomst vanwege allerlei regels moeten veranderen. We zijn om de tafel gaan zitten om een ander samenwerkingsverband op te stellen, echter, daar zaten voor mij zoveel haken en ogen aan, dat ik daarvan moest afzien.

Dokter Hendrikx is daarom op zoek naar een andere collega. In principe blijf ik in de praktijk werkzaam tot eind juli a.s. en dan op de dinsdag en vrijdag.

Als laatste wilde ik u hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, de nuchtere kijk van de Hoekse bevolking en uw geduld.

Nogmaals: heel hartelijk bedankt!

Vriendelijke groet,

Esther Schuytvlot

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Inloopavond werkzaamheden Hoofdstraat https://t.co/lMNJB2RvW3 https://t.co/mrvRv2Yfjh
‘Besluit Provincie over windmolens langs A16 onaanvaardbaar voor Moerdijk’ https://t.co/wubgtoZ4VT https://t.co/WRbz6u7u3z
Sinterklaas bezoekt Den Hoek https://t.co/RqF5uEUFRA https://t.co/MFyogxVwnH

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB