Foto- en filmmiddag op 15/10

Een zeer geslaagde middag. Op een enorm scherm, het kost wat zweet om zo’n ding op te zetten maar dan heb je wat, verraste Jan Biemans ons met een ontspannende foto- en filmshow.

01 nov 2014 0 comment  

 

De presentatie begon met foto’s uit het begin van de vorige eeuw, gevolgd met foto’s uit de vijftiger jaren en panorama foto’s van verschillende plaatsen op Den Hoek ten tijde van de aanleg van de HSL.

Filmpjes over bekende Hoekenaren en o.a. de fanfare maakten de presentatie compleet. Tot slot volgde, als toegift, foto’s van het jaarlijkse reisje van de KBO en Seniorenraad in juni 2014. De bijna 50 aanwezigen, waaronder wat oud Hoekenaren maar ook enkele nieuwe Hoekenaren, beloonden Jan met een welverdiend applaus.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

Gemeente Moerdijk

Error(s):
  • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB