Terugblik Halloween 2014

Voor de derde keer werd de halloween georganiseerd in Zevenbergschen hoek. Een samenwerking van het Centraal Comité, de speeltuin en toneelvereniging Plankenkoorts. En niet te vergeten al diegene die zelf bi j hun huis het echt spookachtig maakten.

25 nov 2014 0 comment  

 

In groepen van ongeveer 10 kinderen liepen 120 kinderen de halloweentocht. Natuurlijk om het snoep wat overal op het dorp voorhanden was. Het enige was wel dat er heel wat griezelmomenten in die tocht verborgen zaten. Sommigen hadden een lampje aan om te laten zien dat de kinderen welkom waren om een snoepje te komen halen. Anderen hadden de buurt op een dusdanige manier veranderd dat het een heus griezelverhaal werd. Wat resulteerde in bange kinderen, en sommigen wilden de tocht niet meer afmaken maar rechtstreeks naar huis.

Eenmaal terug in de speeltuin werd er toch leuk nagepraat over de tocht en werd vooral de opbrengst van het snoep bekeken en eerlijk verdeeld binnen de groep.

Het organiserend comité wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook de halloween 2014 tot een succes hebben gemaakt.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Enquête: wonen in Zevenbergschen Hoek, wat vindt u? https://t.co/8bK59XlgmS https://t.co/p1Mr8VGSv9
Slimme energiemeter kan geweigerd worden https://t.co/z194UbIrVI https://t.co/CkLLYGObX6
De OpStapdag verhoogt uw mobiliteit https://t.co/qJkGHTjrN5 https://t.co/kIBw4ASuZO

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB