Drie Koningen 2015

Op dinsdag 6 januari 2015 is het weer Driekoningen. Ook dan willen we weer met de Driekoningen geld verzamelen voor een schooltje in Gambia, zodat er weer les- en leermateriaal aangekocht kan worden.

25 nov 2014 0 comment  

De familie Maas vertrekt op 2 januari 2015 weer naar Gambia om dit schoolproject te begeleiden, zodat het geld goed besteed gaat worden.

 Het Driekoningen lopen op 6 januari begint 's middags om 16.00 uur.

Het is de bedoeling dat er met een drietal kinderen groepjes gevormd worden, om als koning verkleed langs de huizen te gaan om geld en snoepjes op te halen. De kinderen krijgen hier nog een brief over via school. We willen vragen aan de bewoners van Zevenbergschenhoek om de koningen te steunen met wat centjes of een snoepje.

Om 19.00 uur zal er een korte dienst zijn in de kerk waar het opgehaalde geldbedrag bekend zal worden gemaakt. Voor verdere informatie kunt u terecht bij Elly Ackermans, Dorsvlegel 1 te Zevenbergschen hoek. Telefoon 0168452786, of mobiel 0627525296

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Gambia en Drie Koningen

    In januari 2015 gaan we weer naar Gambia, Afrika. Dit jaar hadden we met de opbrengst van drie koningen een heel schooltje opgeknapt.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Slimme energiemeter kan geweigerd worden https://t.co/z194UbIrVI https://t.co/CkLLYGObX6
De OpStapdag verhoogt uw mobiliteit https://t.co/qJkGHTjrN5 https://t.co/kIBw4ASuZO
Inloopavond werkzaamheden Hoofdstraat https://t.co/lMNJB2RvW3 https://t.co/mrvRv2Yfjh

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB