Even voorstellen: Mariëlla Bossers-van Langh

Hallo, mijn naam is Mariëlla Bossers-van Langh en ik woon in Langeweg. Op zaterdag 15 november ben ik in de Heilige Bartholomeuskerk van Zevenbergschen Hoek gepresenteerd als pastoraal werkster van de Immanuelparochie.

25 nov 2014 0 comment  

Ik ben in deze kerk gepresenteerd omdat ik vanaf 1 november 2014 de contactpersoon ben van het team voor cluster Oost. Hierbij horen de dorpen Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Lage Zwaluwe en Moerdijk. Mijn andere taak binnen de parochie is ‘jeugd, jongeren en jonge gezinnen’. Voor beide taken zou ik graag in contact komen met inwoners uit de genoemde dorpen. Stelt u een bezoekje op prijs? Wilt u eens van gedachte wisselen over God, kerk en geloof? Heeft u ideeën om onze gemeenschap leefbaar te houden? Dopen, communie of vormsel, ‘is dat nog van deze tijd’? Laat mij met u meedenken!  Ik wil u van harte uitnodigen mij een email te sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de coördinatrice van de parochie Marja van Meel, telefonisch contact met mij op te nemen: telefoon 0168-323218.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
  • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB