Windsafari ook vanuit Langeweg en Zevenbergschen Hoek

In de overleg met de dorpstafel Zevenbergschen Hoek stopt de bus van de windsafari naar de windmolens aanstaande woensdag, ook in Langeweg en Zevenbergschen Hoek. Daarmee hoeven deelnemers niet eerst zelf naar het gemeentehuis in Zevenbergen, maar kunnen ze met de bus mee die hen naar het gemeentehuis brengt

11 juli 2016 0 comment  

Aanstaande woensdag, 13 juli, houdt de gemeente samen met de andere gemeenten langs de A16 en de provincie, een excursie naar de windmolens bij de Hoevensche Beemden in Etten-Leur. Zo kan iedereen horen hoe windmolens klinken, zien hoe ze schaduwen maken en ervaren hoe het is om vlakbij een windmolen te zijn.

Om inwoners van Langeweg en Zevenbergschen Hoek gemakkelijker in de gelegenheid te stellen mee te kunnen, stopt de bus ook in Langeweg en Zevenbergschen Hoek om deelnemers op te halen en later weer terug te brengen. Het schema van de bus is als volgt:

Ca. 15.00 uur: opstapplaats bij Plein 1940 in Zevenbergschen Hoek Ca. 15.15 uur: opstapplaats bij café De Droom in Langeweg Na 18.30 uur brengt de bus de deelnemers naar hun oorspronkelijke opstapplaats terug.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De excursie begint met een uitleg en toelichting in het gemeentehuis. Daarna gaat er een bus naar de windmolens. Deze bus brengt de deelnemers later weer terug naar het gemeentehuis.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

 • Middelste versmalling op Driehoefijzerstraat wordt verwijderd.

  De versmallingen zijn aangelegd om het sluipverkeer te ontmoedigen en de snelheden te verlagen. We hebben in de tussenliggende periode objectief naar de situatie gekeken en het volgende geconstateerd:

 • Dorpstafel Zevenbergschen Hoek: grote opkomst met enthousiaste leden

  De tafel in de Zevensprong zat weer goed vol. De dorpstafelleden hebben er zin en zijn gedreven om er samen wat van te maken. De onderwerpen waar de leden zich voor inzetten zijn voorzieningen & leefomgeving, verkeer, wonen en gemeenschapszin.

 • Het Kampioenschap van Moerdijk voor niet licentie-houders

  Primeur tijdens het wielerweekend van Moerdijk, 6 en 7 augustus a.s. in Zevenbergen
  De Profronde van Zevenbergen, inmiddels uitgegroeid tot het  2-daagse evenement wielerweekend van Moerdijk, kent  dit jaar een primeur. Voor het eerst gaat er namelijk gestreden worden om het (open) Kampioenschap van de Gemeente Moerdijk voor niet-licentiehouders.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
 • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

HOEKSE RIK- en JOKERKAMPIOENSCHAPPEN 2017/2018 https://t.co/AXUcHfcFd2 https://t.co/afoW407nGq
Middelste versmalling op Driehoefijzerstraat wordt verwijderd. https://t.co/FRUTS3jKrg https://t.co/xI4jgFs2sD

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
 • Websites
 • Webshops
 • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB