Start Werkzaamheden

Het is zover! In de eerste week van mei gaan de werkzaamheden in Zevenbergschen Hoek van start. Een nieuw riool wordt aangelegd en in de Hoofdstraat en Driehoefijzersstraat komt nieuwe bestrating.

02 mei 2018 0 comment  

 

Op woensdag 2 mei om 14:30 uur worden de werkzaamheden officieel geopend door wethouder Jaap Kamp.

Dit is het startschot van een periode van ongeveer een jaar waarin de doorgaande route door het dorp op de schop gaat. De officiële opening vindt plaats aan het einde van de Hoofdstraat, nabij nummer 80 en ook alle buurtbewoners en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Voor koffie en iets lekkers wordt gezorgd.

De komende werkzaamheden hebben een lange voorbereidingsperiode gekend, waarbij de inwoners van Zevenbergschen Hoek intensief zijn betrokken. Ook tijdens de uitvoering houden de gemeente Moerdijk en aannemer Kroeze Infra BV nauw contact met alle belanghebbenden. Zo staat er op het kerkplein een informatiebord met altijd actuele informatie, geeft de website www.moerdijkmeermogelijk.nl meer informatie en is er een speciale app ontwikkeld voor het project.

De app ‘ZevenbergschenHoek’ kunnen belangstellenden gratis downloaden via de Appstore of Playstore. Op de app vindt u de laatste nieuwtjes over het project, maar bestaat ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Zowel de gemeente Moerdijk als aannemer Kroeze Infra BV kijken uit naar de werkzaamheden en hopen u te ontmoeten tijdens de opening op woensdag 2 mei aanstaande om 14:30 uur.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

 • Inloopavond werkzaamheden Hoofdstraat

  Inloopmiddag en -avond Hoofdstraat-Driehoefijzersstraat Zevenbergschen Hoek

  De eerste stappen van de afrondingsfase (route 3 Hoofdstraat – Driehoefijzersstraat) met het verplanten van zevenentwintig platanen zijn gezet om de leefbaarheid in Zevenbergschen Hoek verder te verbeteren en het sluipverkeer door het dorp tegen te gaan. Kroeze Infra BV is deze week definitief geselecteerd als uitvoerende aannemer. Op woensdag 4 april is er een inloopmiddag en- avond in de Zevensprong in Zevenbergschen Hoek om de werkzaamheden voor het komende jaar aan belangstellenden toe te lichten.

 • Windsafari ook vanuit Langeweg en Zevenbergschen Hoek

  In de overleg met de dorpstafel Zevenbergschen Hoek stopt de bus van de windsafari naar de windmolens aanstaande woensdag, ook in Langeweg en Zevenbergschen Hoek. Daarmee hoeven deelnemers niet eerst zelf naar het gemeentehuis in Zevenbergen, maar kunnen ze met de bus mee die hen naar het gemeentehuis brengt

 • Het Kampioenschap van Moerdijk voor niet licentie-houders

  Primeur tijdens het wielerweekend van Moerdijk, 6 en 7 augustus a.s. in Zevenbergen
  De Profronde van Zevenbergen, inmiddels uitgegroeid tot het  2-daagse evenement wielerweekend van Moerdijk, kent  dit jaar een primeur. Voor het eerst gaat er namelijk gestreden worden om het (open) Kampioenschap van de Gemeente Moerdijk voor niet-licentiehouders.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
 • cURL error 6: name lookup timed out

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
 • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
 • Websites
 • Webshops
 • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB