Sluiting Café de Zwaan

Zoals meerder mensen inmiddels weten is Café de Zwaan momenteel gesloten.

09 aug 2014 0 comment  

De eigenaren van het pand, de heren den Hartog, doen er momenteel alles aan om een nieuwe uitbater te vinden, is aan de Dorpsraad medegedeeld. Tot die tijd,als alles vergunningtechnisch geregeld is, zal vanaf 25 augustus iemand in het pand aanwezig zijn om te zorgen dat Cantzoni ( maandag), OKK (donderdagavond), en eventuele andere verenigingen ( biljart ?) net als anders kunnen repeteren. Den Hartog vind het, net als ons, belangrijk dat de verenigingen niet de dupe worden en zal er alles aan doen om mee te denken en helpen!.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • De Zwaan is weer open.

    Helaas later dan verwacht, maar...... Nu is het zover, wij mogen onze deuren openen! Vanaf donderdag 23 oktober zijn wij geheel de week geopend.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
  • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB