Wijkzorg naar Surplus

Per 1 januari is de  wijkzorg overgegaan naar het team extramurale zorg Zevenbergen van Surplus.

04 feb 2015 0 comment  

Petra Schets is leidinggevende van het team en Renate van Es is de nieuwe wijkzuster voor de dorpskernen Zevenbergschen Hoek en Moerdijk. Dit  betekent dat we in januari afscheid hebben moeten nemen van Corine Ardon als wijkzuster en medewerkster St. Martinus in de dorpskernen Zevenbergschen Hoek en Moerdijk. Renate van Es is telefonisch bereikbaar op nummer  06-22760889  en per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook langs deze weg willen wij Corine bedanken voor het opzetten  en het uitvoeren van de wijkzorg in Moerdijk en op Zevenbergschen Hoek.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Inloopavond werkzaamheden Hoofdstraat https://t.co/lMNJB2RvW3 https://t.co/mrvRv2Yfjh
‘Besluit Provincie over windmolens langs A16 onaanvaardbaar voor Moerdijk’ https://t.co/wubgtoZ4VT https://t.co/WRbz6u7u3z
Sinterklaas bezoekt Den Hoek https://t.co/RqF5uEUFRA https://t.co/MFyogxVwnH

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB