Denk mee met de Dorpsraad

Met het Integraal Verkeersplan in uitvoering en met de drukbezochte Dorpstafels die een nieuw gebiedsplan voor ons dorp opstellen, wordt er hard gewerkt aan de leefbaarheid van ons dorp.

26 nov 2015 0 comment  

We hebben dus wel wat te vieren! Maar welke leefbaarheidsaspecten krijgen volgens u toch nog te weinig aandacht? Kom langs, als Dorpsraad horen we graag uw suggesties.

De Dorpsraad van Zevenbergschen Hoek nodigt u graag uit voor haar volgende Algemene Vergadering:

Datum  :               8 december

Locatie:                Zevensprong

Aanvang:             20.00 uur tot 21.30 uur

Met het Integraal Verkeersplan in uitvoering en de start van de dorpstafels kunnen belangrijke speerpunten van de Dorpsraad in ieder geval tijdelijk in de koelkast. Daarom willen we graag met u in gesprek over wat de Dorpsraad volgens u op zou moeten pakken om de leefbaarheid van ons dorp verder te verbeteren. En welke rol van de Dorpsraad daar volgens u bij hoort. Dat gesprek willen we graag in een open en ontspannen sfeer houden. En wat past daar beter bij dan een wijntje en wat lekkers om te knabbelen. Een andere vorm dan gebruikelijk en we hopen dat het vele dorpsgenoten zal motiveren om mee te denken met de Dorpsraad.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
  • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Enquête: wonen in Zevenbergschen Hoek, wat vindt u? https://t.co/8bK59XlgmS https://t.co/p1Mr8VGSv9
Slimme energiemeter kan geweigerd worden https://t.co/z194UbIrVI https://t.co/CkLLYGObX6
De OpStapdag verhoogt uw mobiliteit https://t.co/qJkGHTjrN5 https://t.co/kIBw4ASuZO

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB