De Zwaan is weer open.

Helaas later dan verwacht, maar...... Nu is het zover, wij mogen onze deuren openen! Vanaf donderdag 23 oktober zijn wij geheel de week geopend.

01 nov 2014 0 comment  

 Voor informatie over de openingstijden kunt u terecht op onze webstie www.dezwaaneetcafe.nl en op onze facebook uiteraard onder de naam 'Eetcafe De Zwaan'. Hier vermelden wij ook alle evenementen e.d. die wij organiseren, dus like ons op facebook. Wij verloten bij iedere 50 likes leuke prijzen. Uiteraard kunt bij ons terecht voor een borrel en een avondje gezelligheid. Maar bij ons kunt  u ook terecht voor een heerlijk diner. Wij hebben een apart eetgedeelte ingericht zodat u rustig en knus kunt dineren. Aangezien René zelf ook slager is geweest haalt hij onder andere zijn eigen biefstuk, schnitzels en maken wij zelf onze heerlijke saté met eigen recept, en ook niet te vergeten de huisgemaakte hamburgers en ballen gehakt. Elroy , die een koksdiploma heeft staat in onze proffessionele keuken en Glenn en René zullen als gastheer u ontvangen en u een leuke en gezellige avond bezorgen in eetcafé de Zwaan. Wij hebben ook een grote en kleine zaal waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld: verjaardag, bruiloft, vergadering en andere feesten en partijen. Wij kunnen alles naar uw wens aanpassen! Dus twijfel niet en kom gerust vrijblijvend langs. 

Vergeet vooral de datum van ons openingsfeest niet! Dit is op 29 november vanaf 20.00 uur. Er komen verschillende artiesten optreden die wij op onze facebook en de website bekend zullen maken. 

Graag zien wij u om kennis te maken in eetcafé De Zwaan.

 

Eetcafé De Zwaan

Hoofdstraat 1

4765CA Zevenbergschen Hoek

0168-321637

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.