Aankomst Sinterklaas

Ook dit jaar komt de Sint weer op bezoek in Zevenbergschenhoek, en wel op zondag 23 November.

23 nov 2014 0 comment  

Vanaf 14.00uur zullen hij en zijn pieten welkom geheten worden op het schoolplein van basisschool de Hoeksteen, waarna we een rondtoer gaan maken door ons dorp, muzikaal begeleid door fanfare OKK en de drumband uit Made. De route is als volgt: Olavstraat waarna we linksaf de Hoofdstraat indraaien. Plein 1940, Frisostraat, de Wieken, Driehoefijzerstraat, Hoofdstraat, Kerkepad, Olavstraat.

Nadien worden de kinderen verwacht in de Zevensprong. Daar zal de Sint de prijswinnaars bekend maken van de kleurwedstrijd en zal er voor de kinderen nog een verrassing te wachten staan.

Op vrijdag 5 december zal hij dan een bezoek brengen aan de kinderen. Verdere informatie omtrent 5 december kunt u lezen in de circulaire die huis aan huis verspreid wordt.

 

Begin week 46, 10t/m15 november zullen bij u het programma rondom 23 november alsmede 5 december EN een kleurplaat in de bus vallen. Deze kleurplaat kan ingeleverd worden bij Elly Ackermans, dorsvlegel 1 tot uiterlijk 19 november.

De collecte zal in week 49, 1t/m5 december 2014 gehouden worden. Deze collecte houden wij om de onkosten, cadeautjes en snoepgoed, te betalen die Sinterklaas en het bezoek aan de Hoeksteen met zich meebrengen. Wij hopen ook dit jaar weer op uw medewerking.

 

Centraal Comité.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Sinterklaas bezoekt Den Hoek

    Hallo allemaal,
    Sinterklaas vond zijn bezoek vorig jaar erg gezellig en heeft veel zin om ook dit jaar weer een bezoek te brengen aan Zevenbergschen Hoek.

Meer in deze categorie: Winterfair en Kerstmatinee »

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.