Begraafplaats

Soms moeten er op het kerkhof werkzaamheden worden uitgevoerd. Dat kan wel eens voor overlast zorgen.

01 nov 2014 0 comment  

Zo moet er soms een graf gegraven worden op een plaats tussen bestaande graven in. Er moet dan bijna 4 kubieke meter grond verplaatst worden. Dat is een grote hoeveelheid en die moet ergens blijven. Het is ondoenlijk om die grond allemaal weg te kruien, want de grond moet ook weer terug.

De grafdelvers dekken de graven rondom daarom zorgvuldig met zeilen af en deponeren daarop een gedeelte van de vrijgekomen grond. Zij letten er goed op dat er niets beschadigd wordt. Als na een begrafenis het nieuwe graf weer gesloten is, wordt alles weer netjes opgeruimd en afgewerkt. Voor deze noodzakelijke gang van zaken vragen wij uw begrip. In het vervolg zullen wij tevoren de rechthebbenden zoveel mogelijk op de hoogte brengen van deze werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u terecht bij

Janus Cavelaars, tel 0168 45 24 35, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lenie Hessels, tel 0168 45 23 03, e-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

 • Diensten juni, juli en augustus 2016

  2016 – Intenties à € 10.50 (vastgesteld door Bisdom Breda)

  Opgave bij Hannie van Ginneken

 • Diensten April 2015

  2015 – Intenties à € 10.50 (vastgesteld door Bisdom Breda)

  Opgave bij Hannie van Ginneken

 • Diensten februari 2015

  2015 – Intenties à € 10.50 (vastgesteld door Bisdom Breda)
  Opgave bij Hannie van Ginneken
  -Nonnenpad 11 met enveloppe in de bus met naam en geld
  -of telefoontje naar 452928

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.