Nieuws van het Centraal Comité

Zoals u misschien wel weet heeft het Centraal Comité vrijwilligers die als wijkvertegenwoordigers de folders en collectes bij u aan de deur verzorgen. Ook zijn zij de vrijwilligers die bij onze activiteiten betrokken zijn.

24 nov 2014 0 comment  

Gelukkig zijn wij ook met diegene die per activiteit extra beschikbaar zijn, denk aan de Sinterklaasintocht, dodenherdenking etc.

Dit jaar hebben wij afscheid genomen van Angelique Hop als wijkvertegenwoordiger van de bloemendaalse zeedijk. Zij is verhuisd naar Roosendaal. Gelukkig hebben we weer een vervanger voor haar gevonden, Joop van Splunter sr heeft haar taken overgenomen.

Ook Bep van Run is gestopt als wijkvertegenwoordiger. Haar wijk wordt overgenomen door Claudia Mouwen en Christina Urban.

Het Centraal Comité wil Angelique en Bep bedanken voor hun jarenlange inzet. Tevens willen we Joop van Splunter veel succes wensen.

 

Namens het Centraal Comité,

Carlo den Reijer

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.