Gambia en Drie Koningen

In januari 2015 gaan we weer naar Gambia, Afrika. Dit jaar hadden we met de opbrengst van drie koningen een heel schooltje opgeknapt.

24 nov 2014 0 comment  

Het hele schooltje van binnen en buiten opnieuw geschilderd, de schoolborden voorzien van nieuwe verf, wereldkaarten opgehangen in elk lokaal en voor alle kinderen lesmateriaal gekocht in een lokaal winkeltje met de leuke naam Timboektoe.

Daarna hebben we voor 2 leslokalen nieuwe tafels en stoelen laten maken door lokale timmermannen. Zonder de inzet van alle kinderen die langs de deuren zijn gegaan was dit allemaal niet gelukt. Nogmaals onze dank hiervoor.  We hopen dat jullie ook nu weer allemaal mee willen doen, zodat we weer een hoop kinderen blij kunnen maken.  DUS ALLEMAAL OPGEVEN VOOR DRIE KONINGEN!

 Namens alle kinderen uit Kololi, Gambia alvast bedankt.

Kees en Marianne Maas

Bert en Bep Kokke

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Drie Koningen 2015

    Op dinsdag 6 januari 2015 is het weer Driekoningen. Ook dan willen we weer met de Driekoningen geld verzamelen voor een schooltje in Gambia, zodat er weer les- en leermateriaal aangekocht kan worden.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.