Adverteren in het kerstnummer van Dorpsnieuws

Net voor de kerst valt het nieuwe Dorpsnieuws weer bij een ieder in de brievenbus. Om ons blad te steunen bieden wij u de gelegenheid een advertentie te plaatsen in ons blad.

24 nov 2014 0 comment  

Wilt u uw bedrijf, stichting, vereniging of dienst in Zevenbergschen Hoek onder de aandacht brengen, of gewoon een persoonlijke groet brengen, dan nodigen wij u weer van harte uit een boodschap te plaatsen. U steunt er het Dorpsnieuws mee, en uw boodschap wordt huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Ook particulieren kunnen hun kerstwensen natuurlijk inzenden.

 1/1 pagina € 24,00               1/2 pagina   € 12,00

1/4 pagina   €   7,50               1/8 pagina   €  5,00

 Leden van de redactie zullen u binnenkort benaderen voor uw interesse en voor logo’s en teksten. Mocht u zelf uw advertentie willen inzenden dan kan dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u geen advertentie plaatsen, maar draagt u het dorpsnieuws een warm hart toe dan kunt u ook een vrijwillige bijdrage overmaken op ons rekeningnummer .15.99.05.001. Alvast Hartelijk dank!

 Veel leesplezier.

 Namens de redactie, Ad Willemse

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Redactie

    ZBhoek.nl is de digitale versie van het Dorpsnieuws. Het Dorpsnieuws wordt in een oplage van 850 stuks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Dorpsnieuws is een onafhankelijk blad, met kerkelijk, verenigings- en dorpsnieuws voor de kern Zevenbergschen Hoek. Het blad wordt gemaakt door vrijwilligers.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.