Dodenherdenking

Op maandag 4 mei, aanvang 19.15 uur.

03 mei 2015 0 comment  

 

Een herdenking met gebed en zang in de kerk. Jan Kokke zal deze herdenking voorgaan met medewerking van het gemengd koor. Ook zal er een toespraak worden gehouden door een vertegenwoordiger van de gemeente Moerdijk. Kinderen van de basisschool den Hoeksteen zullen er gedichten voorlezen. Hierna volgt een stille tocht naar het monument in het St. Martinuspark waar een krans zal worden gelegd. Iedereen kan vanuit de kerk een roos meenemen en deze neerleggen bij het monument. Hier wordt als afsluiting om 19.58 de “last post”geblazen, gevolgd door 2 minuten stilte.

Aanvullende informatie

  • Aanvang: 20.00
  • Einde: 22.00

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Dodenherdenking 2016

    Woensdag 4 mei hebben we weer met familieleden, vrienden en belangstellenden onze overleden dorpsgenoten  herdacht die in de tweede wereldoorlog zijn gesneuveld.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.