Kom gezellig tennissen!

De lente is in aantocht en dat betekent langere en warmere dagen. Ook bij tennisvereniging 't Bossche Lijntje belooft het weer een gezellig jaar te worden.

24 mrt 2015 0 comment  

het tennisseizoen wordt in Aprl afgetrapt met diverse competities en later in het jaar zijn er nog een aantal gezellige toernooien.  Maar ook recreatief en vrijblijvend kan er volop getennist worden. Tennis is bij uitstek een sport voor jong en oud. Wist u bijvoorbeld dat tennis in Nederland de meest beoefende sport is voor mensen boven de 35 jaar? En bij 't Bossche lijntje is er voor een ieder wat wils, of je nu al vaker getennist hebt of juist voor het eerst een racket in je handen hebt, plezier en gezelligheid staan voorop.

Bij de vereniging kunt u lessen volgen van een professionele trainer en er worden voor elk niveau veel leuke activiteiten georganiseerd. En.. het goede nieuws is dat er geen ledenstop meer is zoals in de afgelopen jaren. Kortom, vandaag aanmelden is morgen tennissen. Door onze all-weatherbanen kan er een heel jaar door onbeperkt getennist worden voor € 95,- lidmaatschap voor senioren en € 40,00 voor junioren per jaar. Spreekt u dit aan maar heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met Corry Luijten op tel nr 0168 452465

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op ons gezellig park achter de sporthal. We heten u graag welkom.


Tennisvereniging 't Bossche Lijntje

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.