10 juli Midsummer Concert fanfare OKK

Fanfare Oefening Kweekt Kennis sluit traditiegetrouw haar muzikaal jaar af met het Midsummer Concert op zondagmiddag 10 juli om 14.00 uur.

10 juli 2016 0 comment  

U bent van harte welkom in de prachtige tuin van familie Kavelaars aan de Hoofdstraat 46 in Zevenbergschen Hoek.

De middag start met een optreden van OKK’s probeerorkestje, dat bestaat uit een groepje enthousiaste leerlingen van basisschool De Hoeksteen. Vervolgens brengen de leerlingen van opleidingsorkest Animato! een stukje muziek onder leiding van OKK dirigent Erik Rozendom.

En natuurlijk zetten we ook dit jaar tijdens het Midsummer Concert onze leden in het zonnetje die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Tenslotte sluit fanfare Oefening Kweekt de muzikale middag af.

 Neem voor een zitplaats uw (tuin)stoel mee!

Aanvullende informatie

 • Aanvang: 14.00
 • Einde: 18:00
 • Locatie: Tuin fam. Kavelaars

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

 • PODIUM PROGRAMMA D’N HOEK LEEFT – 12 JUNI 2016

  Tijdens het evenement zullen er 2 podia staan welke de gehele dag entertainment bieden voor de bezoekers. 1 podium zal op Plein 1940-1945 komen te staan (met terras ervoor!) en het andere podium is in de Rooms-Katholieke kerk H. Bartholomeus.

 • Zomercarnaval 2016 1e weekend September

  Zomercarnaval is voortaan in het eerste weekend van september.
  Voor 2016 betekent dat 2, 3 en 4 september.

 • D'n Hoek Leeft

  In 2016 wordt er een nieuw evenement georganiseerd in Zevenbergschen Hoek: D’n Hoek Leeft!

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.