Avondwandeldriedaagse 31 mei, 1 en 2 juni 2016

Net als andere jaren beginnen we het seizoen van het S.K.W. kindervakantiewerk weer met de wandeldriedaagse.

24 mei 2016 0 comment  

We gaan wandelen op dinsdag 31 mei, woensdag 1 en donderdag 2 juni.

Inschrijven kan op dinsdag 31 mei vanaf 18.00 uur bij de Zevensprong, Olavstraat 29 in Zevenb.Hoek maar ook al van tevoren bij Elly Ackermans, Dorsvlegel 1, 06-27525296 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel graag met gepast geld bij de opgave betalen. De inschrijfkosten bedragen € 3.50 per persoon. Dit geldt voor iedereen die mee loopt! Je steunt hiermee het S.K.W. zodat we leuke activiteiten kunnen blijven organiseren, en je krijgt er tijdens het lopen wat drinken voor en wat lekkers op de laatste avond.

We vertrekken iedere avond om 18.30 uur vanaf de Zevensprong. Alleen op donderdag 2 juni zal de grote route om 18.15 uur vertrekken !!

Vraag aan je vader, moeder, oma, opa, tante, oom en de buren of ze meelopen. De avonddriedaagse is immers voor jong en oud en hoe meer zielen hoe meer vreugd. We hebben 2 routes een grote en een kleine. Aan deze kleine kunnen de jongste wandelaartjes goed mee doen. Bij vragen omtrent de avonddriedaagse kun je terecht bij Elly Ackermans tel.nr: 0168-452786 of 06-27525296.

We willen wel duidelijk maken dat alle wandelaars op eigen risico mee lopen, al proberen we wel op alle gevaarlijke punten een vrijwilliger te laten staan.  Kinderen onder de 12 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.

Het is niet toe gestaan de driedaagse op skeelers te rijden.

De laatste avond is er voor iedereen een verrassing!!!!!!!!

Tot dan.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.