HELPENDE HANDEN GEZOCHT VOOR ST. MARTINUS !!!

Voor een aantal activiteiten zijn we dringend op zoek naar wat helpende handen . Helaas zijn er een aantal van onze vaste vrijwilligers uitgevallen wegens ziekte en kunnen we het niet meer rondbreien

02 juni 2016 0 comment  

Natuurlijk willen we graag dat alle activiteiten doorgang kunnen hebben. Deze berichten zijn ook op facebook gedeeld en hebben we al meerdere aanmeldingen gekregen.  Fijn natuurlijk en nu eens kijken of dat op de ouderwetse manier van media d.m.v. het DorpsNieuws ook zo snel gaat . Hopelijk volgen er nog meer .

HULP BIJ MAALTIJDEN

Eten is een dagelijkse activiteit die 3 maal per dag terugkomt en elke dag van de week .We komen handen te kort bij vooral de middag- en avondmaaltijden . De middagmaaltijd is van 11.30-13.00 uur en de avondmaaltijd van 16.30-18.00 uur. Wanneer u interesse heeft,  krijgt u vooraf duidelijke uitleg en eventuele richtlijnen die u kunt gebruiken en er is altijd professionele hulp bij aanwezig .Heeft u een paar uurtje per week vrij meld u zich aan!!!

GEZOCHT SPORTIEVE MENSEN!!!

Wij zijn opzoek naar sportieve mensen die het als een uitdaging zien om elke week,  bij goed weer, op donderdagmorgen van 10.30 uur tot 11.30 uur met een bewoner in een rolstoel een rondje door het dorp willen maken. Bewoners genieten hier enorm van en voor u scheelt het weer een bezoekje aan de sportschool.

VRIJWILLIGERS VOOR SPELACTIVITEITEN

Voor elke middag van de week, behalve vrijdag,   zijn we op zoek naar vrijwilligers,  jong of oud,  die het leuk vinden om met de bewoners een activiteit te doen . Hierbij moet u denken aan een spelmiddag, geheugentraining, muziekmiddag door samen te zingen en creatieve activiteiten.

Leest u deze oproep en bent u geïnteresseerd , loop gerust eens binnen op St . Martinus de koffie staat altijd klaar.(Wel graag na 10.30 want daarvoor zijn we bezig om goede zorg aan onze bewoners te geven) U kunt voor eventuele vragen ook altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   t.a.v. Corine Verhoeven

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.