Energiemarkt 18 november 18.30-21.00

Energiecampagne komt naar Zevenbergschen Hoek!

Dit najaar doet uw gemeente en Brabantse Waard mee met de regionale campagne ‘Energie bewust, thuis besparen’ over energie besparen in en rond uw huis. Energie besparen is immers goed voor het milieu én uw portemonnee!

29 okt 2013 0 comment  

 

Dorpsactie ‘Energie bewust, thuis besparen’

Een belangrijk onderdeel van de energiecampagne is de Dorpsactie ‘Energie bewust, thuis besparen’, die dit najaar gehouden wordt in Zevenbergschen Hoek. Deze resulteert in een energiemarkt.

Hiervoor worden alle bewoners van Zevenbergschen Hoek persoonlijk uitgenodigd.

De energiemarkt vindt plaats op maandag 18 november 2013 van 18.30 tot 21.00 uur in Gemeenschapshuis De Zevensprong in Zevenbergschen Hoek. Deze energiemarkt krijgt vorm in overleg Stichting Dorpsraad Zevenbergschen Hoek, de woningstichting Brabantse Waard, de basisschool De Hoeksteen en uw gemeente. Dankzij deze samenwerking zijn er ook instanties en bedrijven uit uw buurt aanwezig, die iets willen vertellen over energie besparen. De kinderen van de basisschool leren met het scholenproject ‘Braintrigger’ het nodige over het nut van thuis energie besparen.

Zie voor meer informatie onderstaande link:

Energiemarkt 18 november Zevensprong

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.