Sluiting Café de Zwaan

Zoals meerder mensen inmiddels weten is Café de Zwaan momenteel gesloten.

09 aug 2014 0 comment  

De eigenaren van het pand, de heren den Hartog, doen er momenteel alles aan om een nieuwe uitbater te vinden, is aan de Dorpsraad medegedeeld. Tot die tijd,als alles vergunningtechnisch geregeld is, zal vanaf 25 augustus iemand in het pand aanwezig zijn om te zorgen dat Cantzoni ( maandag), OKK (donderdagavond), en eventuele andere verenigingen ( biljart ?) net als anders kunnen repeteren. Den Hartog vind het, net als ons, belangrijk dat de verenigingen niet de dupe worden en zal er alles aan doen om mee te denken en helpen!.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • De Zwaan is weer open.

    Helaas later dan verwacht, maar...... Nu is het zover, wij mogen onze deuren openen! Vanaf donderdag 23 oktober zijn wij geheel de week geopend.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.