Den Hoeksteen start carnaval met optocht

Carnavalsviering op de Hoeksteen start met een carnavalsoptocht.

03 feb 2015 0 comment  

Vrijdagmiddag  13 februari a.s. viert basisschool de Hoeksteen weer carnaval.
In overleg met prins Barry I en de Raod van Zeuve beginnen we dit jaar rond 13.30 uur onze carnavalsviering met een kleine optocht bestaande uit de kinderen van de gehele school en ondersteunende ouders. We vertrekken vanaf de school.

Route: Olavstraat, richting Bloemendaalse Zeedijk, rechtsaf parallelweg op, rechtsaf Hoofdstraat in, langs Verzorgingshuis, verder door de Hoofdstraat en dan de Olavstraat weer in.

Heel spannend zo’n eerste keer dat wij een optocht gaan houden .
Hopelijk wordt het een leuk carnavalesk onderdeel van onze carnavalsviering en we hopen uiteraard op veel belangstelling vanuit ouders, grootouders en veel andere Snerkers en hopen jullie te zien langs onze route.

Kinderen, team, ouderraad, Prins Barry, Jeugdraad en Raad van Zeuve


Na de optocht gaan alle kinderen naar de Zevensprong om hun  carnavalsfeest feestelijk af te sluiten.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

 • Aanmelden toekomstige leerlingen Den Hoeksteen

  Basisschool de Hoeksteen
  Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek
  Tel: (0168) 45 26 38     e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  website: www.denhoeksteen.nl

 • Programma Carnaval 2015

  Het is even zoeken naar het juiste programma, maar in de huis-aan huis verspreide gids vind je alle informatie, een samenvatting

 • Wintercarnaval 2015

  Van 13 tot 17 februari is het weer carnaval op Den Hoek.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.