Denk mee met de Dorpsraad

Met het Integraal Verkeersplan in uitvoering en met de drukbezochte Dorpstafels die een nieuw gebiedsplan voor ons dorp opstellen, wordt er hard gewerkt aan de leefbaarheid van ons dorp.

26 nov 2015 0 comment  

We hebben dus wel wat te vieren! Maar welke leefbaarheidsaspecten krijgen volgens u toch nog te weinig aandacht? Kom langs, als Dorpsraad horen we graag uw suggesties.

De Dorpsraad van Zevenbergschen Hoek nodigt u graag uit voor haar volgende Algemene Vergadering:

Datum  :               8 december

Locatie:                Zevensprong

Aanvang:             20.00 uur tot 21.30 uur

Met het Integraal Verkeersplan in uitvoering en de start van de dorpstafels kunnen belangrijke speerpunten van de Dorpsraad in ieder geval tijdelijk in de koelkast. Daarom willen we graag met u in gesprek over wat de Dorpsraad volgens u op zou moeten pakken om de leefbaarheid van ons dorp verder te verbeteren. En welke rol van de Dorpsraad daar volgens u bij hoort. Dat gesprek willen we graag in een open en ontspannen sfeer houden. En wat past daar beter bij dan een wijntje en wat lekkers om te knabbelen. Een andere vorm dan gebruikelijk en we hopen dat het vele dorpsgenoten zal motiveren om mee te denken met de Dorpsraad.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.