Den Hoek leeft! en proef tegen sluipverkeer

Den Hoek leeft!

De leefbaarheid van een dorp wordt bepaald door heel veel dingen, door het behoud van voorzieningen, door sluipverkeer, door onderlinge betrokkenheid en door nog veel meer moeilijke onderwerpen.

22 mei 2016 0 comment  

Maar ook door af en toe een goed feest te organiseren! En dat feest komt eraan. Op 12 juni organiseren de ondernemersvereniging van Zevenbergschen Hoek en koor Cantzoni het dorpsfeest Den Hoek leeft! Met een grote braderie, 2 podia, heel veel activiteiten voor kinderen, demonstraties en presentaties van allerlei verenigingen en nog veel meer. Heel veel gezelligheid en voor elk wat wils. Den Hoek leeft, zeker weten!

Proef tegen sluipverkeer

Het lijkt er op dat het gaat lukken om op korte termijn te starten met een proef om in de ochtendspits de Driehoefijzerstraat voor alle verkeer te sluiten. Daarmee wordt het sluipverkeer vanuit het zuiden gedwongen om de route Hoge Zeedijk-Gelderse Weg te volgen. De details worden komende weken uitgewerkt. We houden u op de hoogte van de afspraken die gemaakt worden.

 

 

Dorpsraad Zevenbergschenhoek

Voorzitter : Jacques de Win      Hoofdstraat 13,  Zevenbergschen Hoek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris:  Piet Hermus           Tweedeweg 4, Zevenbergschen Hoek    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningen: Johan Rijnart Driehoefijzersstraat 2, Zevenbergschen Hoek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joop van Splunter  Bloemendaalse Zeedijk 25, Zevenbergschen Hoek    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Albert van Loon       Hoofdstraat 25, Zevenbergschen Hoek.        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Verslag overleg College B&W en Dorpsraad

    Op onze notulen pagina treft u het Verslag overleg College van B&W en Dorpsraad Zevenbergschen Hoek

  • Notulen Dorpsraad

    Hier treft u de notulen en verslagen van de dorpsraadvergaderingen, kerncontactavonden en jaarlijks overleg met de gemeente. Alle documenten zijn in PDF-formaat.

Meer in deze categorie: « Notulen 9 december 2015

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.