Oproep burgerschouw Zevenbergschen Hoek

Tijdens een burgerschouw bekijkt de gemeente samen met een groep inwoners de openbare ruimte in een bepaald gebied. In welke mate zijn zaken schoon, heel en veilig?

12 mei 2014

Jaarvergadering Dorpsraad Zevenbergschen Hoek

Gaat de leefbaarheid van ons dorp u ter harte?

29 okt 2013

Energiemarkt 18 november 18.30-21.00

Energiecampagne komt naar Zevenbergschen Hoek!

Dit najaar doet uw gemeente en Brabantse Waard mee met de regionale campagne ‘Energie bewust, thuis besparen’ over energie besparen in en rond uw huis. Energie besparen is immers goed voor het milieu én uw portemonnee!

29 okt 2013

Nieuwe leefbaarheidsregeling Provincie Noord-Brabant

De Provincie Noord-Brabant is bezig met het opstellen van een nieuwe leefbaarheidsregeling als vervolg op de IDOP’s (integrale dorpontwikkelingsplannen). In totaal stelt de Provincie hiervoor 10 miljoen euro beschikbaar.

07 mrt 2013

Jaarvergadering Dorpsraad Zevenbergschen Hoek 29 november 19.30 uur

Maakt u zich als oudere wel eens zorgen over uw veiligheid?

of

wilt u weten hoe u de kans verkleint dat bij u wordt ingebroken terwijl u op vakantie bent?

Dan bent u van harte welkom tijdens onze jaarvergadering op 29 november vanaf 19.30 uur in de Zevensprong te Zevenbergschen Hoek.

Tijdens de -korte- jaarvergadering vertelt de Dorpsraad van Zevenbergschen Hoek graag waar zij het afgelopen jaar zoal mee bezig is geweest en legt zij verantwoording af voor haar financiële beleid.Tevens horen wij graag van u waar u zich zorgen over maakt als het gaat om de leefbaarheid van ons dorp.

Vanaf 20.15 houdt wijkagent Arie van der Pol een inleiding over "ouderen en veiligheid" en "inbraakpreventie tijdens vakantie". Daarnaast zal hij materiaal meebrengen waarmee inbraak kan worden voorkomen, waarover hij in de pauze vragen zal beantwoorden.

 

Dus.........

Gaat de leefbaarheid van ons dorp u ter harte, of bent u nieuwsgierig naar wat u kunt leren van onze wijkagent? Dan bent u van harte welkom op 29 november in de Zevensprong!
22 nov 2012

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.