OKK Afscheidsconcert Caspar Versluis

Na bijna 15 jaar neemt Caspar Versluis afscheid van fanfare Oefening Kweekt Kennis als dirigent. OKK is hem erg dankbaar voor de geweldige samenwerking, de mooie concerten en lief en leed die samen zijn gedeeld.

21 nov 2014 0 comment  

Op zaterdag 22 november staat fanfare OKK voor de laatste keer onder leiding van Caspar Versluis. Het repertoire van de avond en enkele muzikale gasten die het orkest versterken zijn door hemzelf uitgekozen. Caspar draagt deze avond het stokje over aan de nieuwe dirigent Erik Rozendom. U bent van harte uitgenodigd in sportzaal De Bloemendaal in Zevenbergschen Hoek om het afscheidsconcert bij te wonen. De aanvang is om 20.00 uur. Meer informatie: www.fanfareokk.nl.

Aanvullende informatie

  • Aanvang: 20.00
  • Einde: 22.00
  • Locatie: Sporthal de Bloemendaal

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.