Buiten Beter

Op dinsdag 20 januari werd door één van de bestuursleden van de KBO bij de gemeente een melding gemaakt over een enorme plas in het trottoir vlakbij de kerk.

03 feb 2015 0 comment  

Ook werd er door hem ook nog eens melding gemaakt van de grote nutteloze betonblokken op het trottoir in de Hoofdstraat.
Met grote voortvarendheid heeft de gemeente deze melding opgepakt want op woensdag 21 januari waren beide problemen opgelost.  Problemen zullen niet altijd zo snel worden opgelost, maar melden helpt wel degelijk.
Dus heeft u een melding over bijv. een kapotte lantaarnpaal, een vies bushokje of zwerfvuil,  dan kunt u dit melden via:
www.moerdijk.nl,  email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gewoon door te bellen met 140168.
Voor bezitters van een smartphone is er ook een handige (gratis) app. U kunt deze vinden op de website www.buitenbeter.nl of via de Appstore en Google Play.
Kunt u zelf geen melding doen,  dan kunt u altijd een van de bestuursleden van de KBO kontakteren,  die dan voor u de melding kan verzorgen.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Enquête: wonen in Zevenbergschen Hoek, wat vindt u?

    De gemeente Moerdijk wil de komende jaren op een aantal plaatsen nieuwe woningen bouwen om zo iets te doen aan het tekort aan woningen. Zevenbergschen Hoek is één van die plaatsen.

  • Windsafari ook vanuit Langeweg en Zevenbergschen Hoek

    In de overleg met de dorpstafel Zevenbergschen Hoek stopt de bus van de windsafari naar de windmolens aanstaande woensdag, ook in Langeweg en Zevenbergschen Hoek. Daarmee hoeven deelnemers niet eerst zelf naar het gemeentehuis in Zevenbergen, maar kunnen ze met de bus mee die hen naar het gemeentehuis brengt

  • Windsafari voor inwoners A16-gemeenten

    Provincie Noord Brabant en de gemeenten Breda, Drimmelen, Moerdijk en Zundert organiseren op 13 en 16 juli een ‘windsafari’ voor inwoners van de gemeenten aan de A16. Een zone aan weerszijden van de A16 is zoekgebied voor de plaatsing van dertig tot veertig windmolens. De provincie onderzoekt welke plekken daarvoor het meest geschikt zijn. Tijdens de windsafari kunnen inwoners zelf ervaren wat het effect is van een windmolen op de directe omgeving.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.