Kerkschoonmaak voltooid! Bedankt!

KERKSCHOONMAAK

In het dorpsnieuws  van vorige maand stond een oproep om uw hulp bij de schoonmaak van ons kerkgebouw. Nu, een maand later, kan ik u melden dat de klus geklaard is.

23 mrt 2014 0 comment  

 

25 dames en ook een aantal heren zijn wel 5-6 dagen, of delen daarvan, druk in de weer geweest. De kerk is van boven tot onder en van voor naar achter goed onder handen genomen. Al het koper blinkt weer.  De banken geboend. En veel opgeruimd.

Janus en Bep Cavelaars hebben samen met Perpetua van Oers de organisatie op zich genomen. Bijzonder fijn is het om te constateren dat uit alle 4 de kernen vrouw/mankracht aanwezig was. Het bestuur van Cluster Oost bedankt dan ook iedereen, die heeft meegeholpen, heel hartelijk. Dit gaat zeker een vervolg krijgen.  Misschien is het mogelijk om kleine groepjes van vrijwilligers te vormen, die regelmatig enkele uurtjes wat schoonmaakwerk verrichten?

Hebt u een idee, laat het ons weten.

Nogmaals hartelijk dank,

Bestuur Cluster Oost

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.