Activiteiten Senioren juni/juli/augustus 2013

 

Woensdag 5 juni om 14.00 uur: Bingo voor alle vijftigplussers in de Zevensprong.

Deze wordt georganiseerd door KBO/Seniorenraad. Bingo met aantrekkelijke prijzen in een prettige sfeer. Iedereen van harte welkom, nu de laatste keer voor de zomerpauze.

22 mei 2013 0 comment  

 

Woensdag 19 juni: Busreis, georganiseerd door de KBO.

Dit jaar gaan we richting Hilvarenbeek, Postel en de Kempen . Deelname mogelijk voor alle vijftigplussers. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!! KBO-leden ontvangen een deelnameformulier via de ”Ons”. Eigen bijdrage is: voor leden €50,00, voor niet-leden €55,00.Wie nu lid wordt van onze afdeling van de KBO, krijgt €5,00 korting op de reis.

Belangstelling: Meer informatie bij het bestuur van de KBO. Banknummer: 15 99 06 342 t.n.v. KBO Zevenbergschen Hoek.

Op donderdag 27 juni: TUINFEEST bij Huize St.Martinus.

Nadere informatie volgt via affiches, Dorpsnieuws, Moerdijkbode en krant.

 

Op zondag 1 september vindt weer het Zundertse Bloemencorso plaats.

Op maandag 2 september zijn de wagens te bezichtigen op het veilingterrein. Mocht u idee hebben hier heen te gaan, dan voor meer informatie graag contact opnemen met mevr. M.van Kaam, tel 45 2537.

 

De geplande uitstap naar de Heemkundekring en de Wilgentuin in Moerdijk kon vanwege de beperkte belangstelling helaas niet doorgaan.

 

Herinnering: Als KBO-lid uw contributie (€20,00) nog niet voldaan??? Dan graag z.s.m. (€ 20,00) voldoen op 15 99 06 342 t.n.v. KBO afd. Zevenb. Hoek.

 

In de maanden juli en augustus liggen de activiteiten van de Seniorenraad en de KBO stil. Alleen de jeudeboulesbaan kan onbeperkt gebruikt worden. De beide besturen wensen iedereen een fijne zomerperiode toe, met goed weer,

voldoende contacten en in een goede gezondheid. Graag tot ziens.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.