Activiteiten senioren november 2013

Activiteiten voor Senioren in november.

Woensdag 6 november om 14.00 uur.

Bingo voor alle vijftigplussers in de Zevensprong.

03 nov 2013 0 comment  

 

Deze wordt georganiseerd door KBO/Seniorenraad.

Kom gewoon eens kijken of speel mee. Iedereen is van harte welkom, breng gerust iemand mee.

Woensdag 20 november.

Bezoek aan de kerstmarkt van tuincentrum Groenrijk te Oosterhout.

Vertrek met eigen vervoer om 13.30 uur vanaf de Zevensprong.

Opgave hiervoor bij mevr.T.Broere (tel.452720) tot uiterlijk 14 november. Voor vervoer en koffie met gebak is de eigen bijdrage €6,00.

Op donderdag 14 november van 11.00 tot 17.00 uur organiseert de WMO-raad Moerdijk in het gemeentehuis een zorg- informatiemarkt.

Het thema is dit jaar:Mantelzorg. Er staan vele stands, de toegang is gratis. Voor verdere informatie zie de krant en de Moerdijkbode

Op woensdag 16 oktober waren we met 18 personen te gast bij heemkundekring Teterings Erfdeel. Na een hartelijk welkom werd de koffie vlot ingeschonken.Daarna nam onze gids-voorzitter Jos Verdaasdonk ons mee in de geschiedenis van het ontstaan van Heemschuur “De Stee”. Hierna volgde een kort algemeen overzicht

van al wat er in hun schuur te bekijken viel. En dat was niet gering.

Op eigen gelegenheid konden we rondneuzen tussen de vele rekken en hoeken, terwijl hij en een assistente ons bij vragen te hulp kwamen.

Van klaslokaal tot babykamer, van winkel tot huiskamer, gebruiksvoorwerpen uit woning, werkplaats, boerderij en kerk, te veel om op te noemen. Voor de meesten veel herkenbaars uit eigen verleden. Beslist een interessante uitstap, met een vleugje nostalgie.

.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB