Stoepenschouw 2014

Het is even rustig geweest rond de stoepenschouw die de KBO en Seniorenraad in juni hebben uitgevoerd, maar dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurd.

31 okt 2014 0 comment  

Mede door wat hulp van onze plaatselijke gemeenteraadsleden zijn er door de gemeente inmiddels al enkele zaken opgelost. We ontvingen van de gemeente een brief naar aanleiding van onze schouw, een gedeelte uit deze brief:

 Daarnaast dank ik u voor uw opmerkingen waar we inmiddels mee bezig zijn. Zo is door een collega van mij alles al nagelopen en zijn er inmiddels al enige zaken opgelost en in gang gezet

 Een aantal zaken hebben wat meer tijd nodig zoals de ontbrekende inritten. Deze worden tijdens onderhoudswerkzaamheden en herinrichtingen gerealiseerd mochten deze ontbreken.

Binnenkort wordt er in Zevenbergschen Hoek klein onderhoud opgenomen en uitgevoerd, hierbij zullen de constateringen die jullie hebben gedaan ook bekeken worden. Raakvlakken worden dan gelijktijdig opgepakt.

Weet u ook een situatie die verbeterd zou kunnen worden, dan kunt u dit melden bij de gemeente. U kunt dit doen d.m.v. een speciaal formulier dat u kunt vinden op: www.moerdijk.nl/Melden.

We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

 

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.