KBO-maandblad ONS

11 keer per jaar valt bij de ruim 130.000 leden van KBO-Brabant het ledenmagazine Ons op de mat.

31 okt 2014 0 comment  

Ons informeert de leden van KBO-Brabant over de activiteiten op het gebied van belangenbehartiging en besteedt ruim aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg. Maar ook ontspanningstips, voordeelacties voor leden, activiteiten van KBO-Afdelingen en reizen komen in Ons aan bod.

In de maand oktober zijn er extra exemplaren gedrukt voor vrije verspreiding onder senioren die geen lid zijn van de KBO. De afd. Zevenbergschen Hoek heeft al een aantal exemplaren uitgedeeld aan mogelijk belangstellende, maar heeft nog een aantal exemplaren over. Wilt u een exemplaar dan kunt u even bellen met Marijan van Kaam (tel.: 452537). Het verplicht u tot niets. Let wel : OP = OP.

 

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.