Bezoek Kerstmarkt

St. Martinus, KBO en Seniorenraad organiseren dit jaar natuurlijk weer een bezoek aan een kerstmarkt. Dit jaar gaat de reis naar AVRI Bloem- en Tuincentrum in Dongen/Oosteind.

01 nov 2014 0 comment  

In de hallen van dit tuincentrum kunt u naar harte lust snuffelen in het enorme aanbod aan kerstartikelen. Voor iedere beurs is er wel wat te vinden. Natuurlijk hoort er bij dit bezoek een kopje koffie met een gebakje.

 Dank zij onze sponsor Scheepswerf Made kunnen wij dit jaar weer met de bus naar de kerstmarkt. Ook zal er voor rolstoelvervoer gezorgd worden. Kortom, geen reden om niet mee te gaan. Alle 50-plussers van Den Hoek zijn welkom. De eigen bijdrage voor dit reisje bedraagt € 3,50 per persoon (incl. koffie met gebak). Opgeven kunt u zich tot 16 november bij Tonny Broere (tel.: 452720) of Annie Leijs (tel.: 452761). Graag bij opgave direct de eigen bijdrage betalen.

 De bus zal om 13.30 uur stipt vertrekken bij St. Martinus.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Omroep Brabant

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.