15de editie van zomercarnaval verplaatst

De 15de editie van zomercarnaval Zevenbergschen Hoek dat het eerste weekend van september 2021 zou plaatsvinden is verplaatst. Het bestuur van stichting zomercarnaval zegt hier het volgende over:

“Als we er voor gaan, gaan we er 200% voor. Iets wat we een maand geleden tegen elkaar zeiden. Een evenement zoals hij altijd was en ook gewoon moet zijn.

Waar doen we nou echt goed aan, de vraag die ons sinds afgelopen vrijdag bezig houd. Een evenement organiseren met een grote kans op diverse beperkingen tijdens het evenement, of …..

De persconferentie, de snel stijgende covid-19 besmettingen en een fijn gesprek met de gemeente. Al het werk wat wij de afgelopen weken samen hebben verzet, gaan wij helaas voor dit jaar opnieuw moeten loslaten.

Wij vinden het erg moeilijk om met jullie te delen dat het Zomercarnaval van 2021 en de Zomerbraderie DEN HOEK niet door gaan. Onze 15e editie hebben wij verplaatst naar het eerste weekend van september in 2022. Dit valt volgend jaar op 2, 3 & 4 september. Ook de zomerbraderie gaat met ons mee verplaatsen en zal plaats vinden op 3 september.

Dit betekent dat de collecte van komende week ook niet door zal gaan en onze prachtige Miss zich nog een jaartje langer anoniem voor zal doen.

Bedankt voor uw inzet tot op heden als vrijwilliger en voor uw vrijwillige bijdrage als sponsor. Wij hopen volgend jaar samen met jullie en al onze fantastische trouwe bezoekers, er een knal feest van de maken. Want wat in het vat zit… verzuurt niet!

Namens het bestuur van stichting Zomercarnaval & de Zomerbradie DEN HOEK. – Graag tot volgend jaar op het Zomercarnaval zevenbergschenhoek 2022.”