Uitwisselingsconcert zondag 15 mei 2022

Zondag 15 mei 2022 vindt er in de Bartholomeuskerk te Zevenbergschen Hoek een uitwisselingsconcert plaats tussen Fanfare OKK uit Zevenbergschen Hoek en de Oudenbossche Harmonie uit Oudenbosch. Fanfare OKK staat onder leiding van Dominique Capello en de Oudenbossche Harmonie wordt gedirigeerd door Koert Dirks.

Aanvang: 15.00 uur.

De entree is gratis en we heten u van harte welkom. In de pauze van het concert en na het concert is er gelegenheid tot het nemen van een consumptie, maar er is geen mogelijkheid om te pinnen, dus graag contant afrekenen.

Beide muziekgezelschappen bieden een gevarieerd programma aan van Glenn Miller tot marsmuziek, concourswerken en alles wat daartussen zit.

Het jaar 2022 is voor OKK een jubileumjaar. Liefst 150 jaar is er op Zevenbergschen Hoek een muziekgezelschap en bij gelegenheid van dit jubileum wordt een speciale jubileumcompositie gemaakt  welke bij het jubileumconcert op zaterdag 5 november 2022 zijn wereldprimeur zal beleven.

Tot ziens op zondag 15 mei a.s.

Bestuur, dirigent en leden van OKK en van de Oudenbossche Harmonie.