Halloween 2022 Zevenbergschen Hoek

Halloween Trick or Treat

Halloween was vorig jaar een groot succes dankzij de enthousiaste inzet van de inwoners van Zevenbergschen Hoek. Dit jaar willen we volgens hetzelfde concept verder. Wel met een kleine toevoeging: in verband met afwezig zijn van de coronamaatregelen, mogen grotere groepen zich ook aanmelden voor een act of bezienswaardigheid zoals dat voorheen ook werd gedaan. Kortom: nog meer griezelen, plezier en saamhorigheid!

Iedereen kan mee doen!
De kinderen gaan zelfstandig of onder begeleiding van hun ouder(s) door het dorp (het buitengebied kan vanwege de veiligheid niet deelnemen). Uiteraard zijn de kinderen van het buitengebied welkom om door het dorp mee te lopen! Zij verkleden zich als griezel, superman, prinses, beertje of wat dan ook en bellen alleen aan bij huizen met deze poster. Denk met het oog op de veiligheid aan een veiligheidshesje of verlichting.

Dus vindt u het leuk om de kinderen te ontvangen? Hang dan de poster op een opvallende plek (achter het raam/bij de voordeur) vanaf 26 oktober. Het zou prettig zijn als u zich opgeeft zodat we overzicht hebben van de deelnemende huizen/straten.

Aankleding Halloween
Doet u mee? Dan is het helemaal leuk als uw voordeur in Halloween stijl versierd is, bijvoorbeeld met een lichtje, pompoen of een griezelig geraamte. U of (een van uw oudere kinderen) kunt de kinderen ontvangen als uzelf, maar het zou voor de kinderen natuurlijk nog spannender zijn als u zichzelf ook verkleed en/of er zelfs een act bij zou hebben. Als groep of straat mag u natuurlijk groter uitpakken.

Houd wel rekening met de verschillende leeftijden van de kinderen, er kunnen ook erg jonge kinderen bij u aanbellen. Wij hopen er een gezellige en ietwat griezelige tocht van te kunnen maken voor en door elkaar.

Als u mee doet aan trick or treat en de poster voor uw raam wilt hangen, kunt u zicht opgeven via: halloweendenhoek@hotmail.com. Deelnemende kinderen kunnen het overzicht van deelnemende huizen/straten ophalen bij Restaria D’n Bels vanaf woensdag 26 oktober.

Heeft u vragen? Voel u vrij ons te mailen.

(De posters worden begin oktober nog huis aan huis verspreid!)