Donateursactie 2022 Fanfare OKK Zevenbergschen Hoek

Beste mensen,

Op de allereerste plaats willen wij u danken voor de financiële steun die wij van u mochten ontvangen via Rabo ClubSupport 2022.
Van 16 t/m 29 oktober 2022 houdt OKK ook weer de jaarlijkse donateursactie.
In deze periode gaan leden van onze vereniging langs de deuren en wordt u gevraagd om onze Hoekse fanfare te ondersteunen door het kopen van een donateurskaart. Op deze kaarten is een QR-code geplaatst, waardoor het voor u gemakkelijker is om te betalen, omdat veel mensen bijna geen muntstukken en bankbiljetten meer in huis hebben.

Al 115 jaar draait OKK mee in de Hoekse gemeenschap en is de fanfare present bij sociale activiteiten op het dorp, zoals bij de laatste avond van de Avonddriedaagse, het Slierten aan het eind van het schooljaar, het muzikaal opluisteren van Koningsdag. Ook speelt OKK bij bijzondere momenten op het dorp, zoals bij een gouden huwelijksjubileum, het sluiten van de laatste winkels, etc.

Verder was er dit jaar een uitwisselingsconcert met de Oudenbossche Harmonie en
organiseerde de fanfare ook weer een MidSummer Concert bij Jan en Carola Lambregts
Ook kon u op Hemelvaartsmorgen weer aansluiten bij ons jaarlijkse dauwtrappen.

Muziek maken is natuurlijk een hobby van de leden, maar aan onze fanfare hangt dus ook een maatschappelijke functie vast. Muziek maken kost geld. Geld voor nieuwe muziekwerken, nieuwe
uniformen, kosten van dirigent , instrumentarium, opleiding van nieuwe leden in ons opleidingsorkest Animato, de huur van de repetitieruimte, etc.

Naast de financiële ondersteuning van onze Club van 100, de contributie en gemeentelijke subsidie is onze donateursactie ook een onmisbare bron van inkomsten en daarom hopen wij dat aan vele deuren een donateurskaart gekocht gaat worden, zodat OKK fijn muziek kan blijven maken en u hier naar kunt luisteren. Alvast bedankt voor uw deelname.

Jubileumconcert OKK zaterdag 5 november 2022
Dat luisteren naar OKK kunt u al op zaterdag 5 november als wij in sporthal Bloemendaal ons jubileumconcert organiseren. Het concert begint om 19.30 uur.
Een concert met de première van onze jubileumcompositie.
Hierover komt nog uitgebreider bericht.

Met vriendelijke groet,
Bestuur, dirigent en leden van fanfare OKK