Handtekeningenactie winkel Zevenbergschen Hoek

Na de bijeenkomst “Visie Zevenbergschen Hoek” 18 mei jongstleden is er na een productieve avond gebleken dat er voor de leefbaarheid in ons dorp grote behoefte is aan een winkel. Vanuit daar is een werkgroep met enthousiaste dorpelingen gestart. Deze leden zijn de afgelopen tijd, of komen de komende weken, bij u langs met een handtekeningenactie inclusief kleine enquête naar de wensen van de dorpsbewoners. Met deze enquête willen wij laten zien aan de gemeente hoe groot de behoefte is aan een winkel in Zevenbergschen Hoek.

Op dit moment zijn we als werkgroep al zo ver dat er een ondernemer naar voren is gestapt die in gesprek is met een projectontwikkelaar die een pand bezit in ons dorp. De gesprekken en ideeën zijn pas in de beginfase dus de handtekeningen zijn nog steeds meer dan nodig! Deze handtekeningen worden per huishouden opgehaald of zijn reeds opgehaald. In verband met de vakantieperiode hebben we een lang termijn aangehouden, maar uiterlijk voor 20 september kunt u een van de werkgroepleden bij u aan de deur verwachten.

Mochten er aan de hand van dit bericht of de enquête nog vragen zijn, of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een (dorps)winkel in ons mooie dorp te beginnen, dan kunt u contact opnemen met Gert via 06-21507981