Informatiebox voor nieuwe inwoners van Den Hoek

Enkele maanden geleden werd in de Dorpstafel van Zevenbergschen Hoek het idee geopperd om nieuwe inwoners snel te voorzien van nuttige informatie over ons dorp.

In het verleden hebben we gemerkt dat het voor nieuwe dorpsbewoners lastig was om te integreren en aansluiting te vinden in het dorp. De box wordt persoonlijk uitgereikt door een contactpersoon waar de nieuwe dorpsbewoners op een later moment ook nog eens contact mee kunnen zoeken voor verdere vragen. Door deze persoonlijke benadering hopen wij dat nieuwe dorpsbewoners zich snel écht thuis zullen voelen en te betrekken bij Zevenbergschen Hoek!

En op woensdag 29 juni werd de eerste informatiebox overhandigd aan Ben Driessen en Licia Ostolani. Dit paar is vanuit een drukke stadse omgeving naar de Olavstraat verhuisd voor de rust en de ruimte en ook om lekker te kunnen tuinieren.

In de box zit informatie van alle verenigingen en een aantal middenstanders maar ook van de gemeente Moerdijk en belangrijke contactgegevens op het gebied van de gezondheidszorg en welzijn alsmede een klein presentje van de Dorpstafel.

Heeft u vragen over deze informatiebox, stuur dan een email naar: dorpstafelzbh@gmail.com