Dorpstafel Zevenbergschen Hoek

Dorpstafel Zevenbergschen Hoek

Doelstelling:

De dorpstafel is een fanatieke groep mensen die bestaan uit inwoners, ondernemers, gemeente, wijkagent, woningbouwstichting, Surplus (zorg-organisatie) en havenschap. Door deze directe communicatie lijnen tijdens de bijeenkomsten kunnen al deze verschillende partijen goed samenwerken waardoor initiatieven sneller kunnen worden uitgevoerd.

Heeft u een initiatief? Of bent u benieuwd wat er in het dorp speelt? Neem contact op met het secretariaat en schuif gezellig aan bij de eerstvolgende vergadering.

Contactgegevens:

Albert van Loon & Inge Bakelaar
dorpstafelzbh@gmail.com

www.gebiedsplannen.nl

Bijeenkomst data:

6 keer per jaar komt de dorpstafel bij elkaar. Elke acht weken op de eerste woensdag van de maand. Neem contact op met secretariaat om de eerstvolgende vergaderdatum te ontvangen.

Extra informatie:

U kunt geheel vrijblijvend aanschuiven bij een
vergadering. Heeft u een idee/suggestie voor het dorp? Neem vooraf contact op met het secretariaat om u aan te melden voor een vergadering en om uw idee op de agenda te zetten. Zo bent u verzekerd dat er voldoende tijd en aandacht is voor uw idee!

Bent u benieuwd naar de doelen die de dorpstafel reeds al hebben behaald? Klik hier en zie onze dorpstafel-flyer met nog meer informatie.

Op de website vindt u meer informatie over lopende zaken, de agenda voor de aankomende bijeenkomst en de notulen van de vorige vergaderingen.